Al jaren de partner van

Vacature

Constructeur

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. zijn we op zoek naar een praktische en doortastende zelfstandig bruggenbouwer. Samen met je directe collega’s realiseer je (prefab) bruggen, steigers en kadeconstructies in een hoge mate van zelfstandigheid. Je voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief eindproduct en denkt ondertussen mee hoe we in de toekomst het werk slimmer uit kunnen voeren. Wij leren namelijk graag van je inzichten en creativiteit.

Zelf ben je ook een persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt en zodoende meewerkt op locatie. Omdat jij het overzicht goed kan bewaren is de dagelijkse aansturing van elk project een grote uitdaging en motiveer jij je team om het optimale resultaat te behalen.

CE-Ester -

Samen met mijn gemotiveerde collega’s maak ik dagelijks unieke civiele kunstwerken op bijzondere locaties door heel Nederland. Ik communiceer met de opdrachtgever, coördineer de werkzaamheden van collega’s en onderaannemers en zorg ervoor dat deze projecten piekfijn worden opgeleverd.

Waar kom je terecht?

Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout). Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer.

Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen. Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.

Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten.

Wat bieden wij?

Allereest ben jij het aanspreekpunt op de bouwplaats. Je coördineert de werkzaamheden van je collega's en van onderaannemers. Deze kunnen ook bij jou terecht voor hulp of vragen. Daarnaast denk je mee over verbeteringen op de bouwplaats, van de tekeningen of van geproduceerde onderdelen, zodanig dat je eigen werk eenvoudiger en leuker wordt. Een diverse functie waarover we je graag meer vertellen.

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
Damsteegt  -