Al jaren de partner van

Vacature

Werkvoorbereider / projectcoördinator

Wij zijn op zoek een Werkvoorbereider / projectcoördinator die graag van ‘a tot z’ de regie over zijn projecten houdt. Zorg jij dat je altijd weet wat er ‘binnen en buiten’ speelt en bewaak jij een goede afstemming met onze eigen beton-, hout-, staal- en composietproductie? En zoek jij een uitdagende rol binnen de civiele techniek? Lees dan verder!

Damsteegt -

We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.
”Samen zijn wij de verbinders van morgen.”

Jouw functie

Als werkvoorbereider / projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geef je ondersteuning aan de projectuitvoering binnen de gestelde planning.

Alles begint bij de overdracht vanuit de calculatie. Je krijgt alle essentiële informatie, bijt je in het contract (RAW, D&C etc.) en regelt vervolgens een startoverleg met de opdrachtgever. Als alle uitgangspunten in beeld zijn stuur je de engineers aan. Zij maken het ontwerp en zorgen voor de constructieve onderbouwing.

Jij controleert deze gegevens, stemt het af met de opdrachtgever en vraagt de vergunning aan. Je bestelt materiaal/materieel, hebt afstemming met onze productieafdelingen (staal, beton, composiet en/of hout) en stelt de benodigde werk-, verkeer-, en kwaliteitsplannen op. Uiteraard bewaak je de begroting en draag je zorg voor een tijdige facturatie van de termijnen. Binnen deze functie heb je veel contact met de opdrachtgever, verschillende leveranciers en alle afdelingen binnen onze organisatie.

Als werkvoorbereider weet je precies wat er ‘binnen en buiten’ speelt en ben je leidend binnen jouw projecten. We bieden kansen om zelf binnen deze projecten aanvullende taken op te pakken. Maar ook om mee te denken bij het voortraject in nieuwe aanbestedingen. Bij ons zie je jouw ideeën en oplossingen werkelijkheid worden. Je houdt van ‘a tot z’ de regie over je eigen projecten. Er wordt niks over de schutting gegooid. En jouw werkzaamheden zijn ook niet beperkt tot een klein deel van het project. Nee, je bent coördinerend in de afstemming met je collega’s, onderaannemers en leveranciers. Hele leuke collega’s overigens, die je graag helpen bij deze uitdaging.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek
  • Je hebt ervaring met het integraal realiseren van civiele kunstwerken als bruggen, duikers, kadeconstructies en daaraan gerelateerde werkzaamheden
  • Design en construct contracten, maar ook RAW-bestekken zijn jou op het lijf geschreven
  • Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt
  • Oog voor detail en een neusje voor kansen zijn voor jou geen onbekende eigenschappen

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Werner, Roel, Niels, Tim, Bart en Gert-Willem. Met ondersteuning van een groot aantal vakexperts zijn wij coördinerend in de ruim 400 projecten die wij op jaarbasis realiseren. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €3.000,- en €4.500,- bruto per maand.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar pdevos@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.