Al jaren de partner van

Vacature

Werkvoorbereider/ projectcoördinator

Ons bedrijf groeit en heeft een mooi toekomstperspectief. De huidige marktsituatie, met een krappe arbeidsmarkt, complexe vraagstukken en innovatie bouwmethoden brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Als projectcoördinator heb je hierin een sleutelrol.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geeft ondersteuning aan de projectuitvoering binnen de gestelde planning.

Alles begint bij de overdracht vanuit de calculatie. Je krijgt alle essentiële informatie, bijt je in het contract (RAW, D&C etc.) en regelt vervolgens een startoverleg met de opdrachtgever. Als alle uitgangspunten in beeld zijn stuur je de engineers aan. Zij maken het ontwerp en zorgen voor de constructieve onderbouwing.

Jij controleert deze gegevens, stemt het af met de opdrachtgever en vraagt de vergunning aan. Je bestelt materiaal/materieel, hebt afstemming met onze productieafdelingen (staal, beton, composiet en/of hout) en stelt de benodigde werk-, verkeer-, en kwaliteitsplannen op. Uiteraard bewaak je de begroting en draag je zorg voor een tijdige facturatie van de termijnen. Binnen deze functie heb je veel contact met de opdrachtgever, verschillende leveranciers en alle afdelingen binnen onze organisatie.

Als werkvoorbereider weet je precies wat er ‘binnen en buiten’ speelt en ben je leidend binnen jouw projecten. We bieden kansen om zelf binnen deze projecten aanvullende taken op te pakken. Maar ook om mee te denken bij het voortraject in nieuwe aanbestedingen.

CE-Ester -

Binnen Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Waar kom je terecht?

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Werner, Roel, Niels, Tim, Paul en Hans en met ondersteuning van een groot aantal vakexperts zijn wij coördinerend in de ruim 400 projecten die wij op jaarbasis realiseren. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat bieden wij?

Bij ons zie je jouw ideeën en oplossingen werkelijkheid worden. Je houdt van 'a tot z' de regie over je eigen projecten. Er wordt niks over de schutting gegooid. En jouw werkzaamheden zijn ook niet beperkt tot een klein deel van het project. Nee, je bent coördinerend in de afstemming met je collega's, onderaannemers en leveranciers. Hele leuke collega's overigens, die je graag helpen bij deze uitdaging.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
Damsteegt  -