Al jaren de partner van

Vacature

Werkvoorbereider / bouwkundig tekenaar Zederik Bouw

Weet jij precies wat zich op de bouwplaats afspeelt en hou je graag van A tot Z de regie over je eigen projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder en misschien wordt jij wel onze nieuwe werkvoorbereider/ bouwkundig tekenaar.

Damsteegt -

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren.

Jouw functie

Als werkvoorbereider bouw / bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geef je ondersteuning aan de project uitvoering binnen de gestelde planning. Voor jou begint een project bij de overdracht vanuit de verkoop/ calculatie waarbij je alle essentiële informatie krijgt om het project voor te bereiden op de uitvoering. Jij controleert deze gegevens, stemt e.e.a. af met de opdrachtgever, architect, constructeur, toeleveranciers, onderaannemers en de uitvoering. Eventueel maak je aanvullende werktekeningen en details voor de uitvoering. Je bestelt materiaal en stelt de benodigde werkplannen op. Uiteraard ben je daarbij alert op de bewaking van de kosten binnen het budget.

Door jouw goede project coördinatie worden projecten kwalitatief en binnen de afspraken opgeleverd.

Jouw profiel

  • Je beschikt over MBO/ HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde of bouwkundig tekenaar
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in het uitwerken en/ of voorbereiden van bouwprojecten voor uitvoering (bijvoorbeeld in de utiliteits-, woning- of unitbouw)
  • Je weet van aanpakken en hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen
  • Je bent creatief

Onze organisatie

Je gaat aan de slag bij onze dochteronderneming Zederik Bouw. Zederik Bouw specialiseert zich in de ontwikkeling, realisatie en renovatie van bouwprojecten waaronder utiliteitsbouw en woningbouw.

Enthousiast?

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ophaalbrug - Project