Vacature

Uitzetter/Maatvoerder

Meten is weten. Als uitzetter/maatvoerder heb je hierin een sleutelrol. Alle uiteenlopende projecten waar wij door het hele land aan mogen werken beginnen bij een digitale terreinmeting. De resultaten van deze inmeting verwerk je in een autocad 2D of 3D bestand en werk je uit zodat je collega-engineers hiermee verder kunnen ontwerpen. Verder zul je bij de bouwwerkzaamheden aanwezig zijn voor het uitzetten van funderingspalen, bouwramen of andere referentiepunten. Vervolgens blijf je ook tijdens de bouw verantwoordelijk voor het uitvoeren van controle maatvoering en het inmeten van objecten voor revisie gegevens. Bij kritische funderings- of hijswerkzaamheden voer je ‘live-metingen’ uit en geef je instructies aan de machinist over te plaatsen objecten.

Verder voer je waar nodig overleg met ontwerpbureaus en maak je opnames van terreinen (nulmeting). Op locatie voer je waar nodig overleg met opdrachtgevers en/of andere betrokkenen. Je gaat volledig zelfstandig op pad, maar staat wel nauw in contact met je collega’s van de werkvoorbereiding en engineering.

CE-Ester -

Wij zijn op zoek naar een uitzetter/maatvoerder die zorg kan dragen voor meet- en uitzetwerkzaamheden op onze veelzijdige projecten in de civiele techniek.

Waar kom je terecht?

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaal onafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Waaronder bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Werner, Roel, Niels, Tim, Paul en Hans en met ondersteuning van een groot aantal vak experts zijn wij coördinerend in de ruim 400 projecten die wij op jaarbasis realiseren. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat bieden wij?

Om jou je werk zo goed mogelijk te kunnen laten uitvoeren, zorgen we ervoor dat je voorzien wordt van professionele en hoogwaardige meetapparatuur, een laptop met benodigde software en een auto om jezelf en je apparatuur te kunnen verplaatsen. De meetapparatuur bestaat o.a. uit:

- Trimble RTS655 uitzetrobot
- Trimble LM80 (Nomad 900LD) Datacollector
- Spectra SP60 GPS ontvanger
- Panasonic FZ-M1 tablet

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken. Uiteraard belonen we je met een goed salaris en de goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra.

Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’.

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
Damsteegt  -