Al jaren de partner van

Vacature

Timmerman onderhoud bruggen & vlonders

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een Timmerman voor onderhoud aan bruggen en vlonders. Ben jij een harde werker met verantwoordelijkheidsgevoel? En lijkt het je leuk om te werken in de civiele techniek? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Als timmerman onderhoud rijdt je samen met een vaste collega het hele land door met je eigen Damsteegt werkbus om onderhoud uit te voeren aan bruggen en vlonders. Voorzien van werktekeningen kun jij op een zelfstandige manier aan het werk gaan. Hierbij werk je op een veilige en vakkundige manier. De onderhoudsklussen zijn relatief kort waardoor er veel afwisseling in het werk zit. Vandaag zit je in Utrecht om nieuwe dekplanken aan de te brengen, morgen zit je in Rotterdam om een leuning te vervangen.

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met civiele techniek
  • Een afgeronde MBO opleiding Timmerman zou mooi zijn. Als je vanuit werkervaring genoeg kennis opgedaan hebt om zelfstandig te kunnen werken ben je ook welkom!
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je weet van aanpakken, denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs-B
  • VCA is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €2.600,- en €3.500,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Pinkeveerse brug nieuw