Al jaren de partner van

Vacature

Terreinmedewerker

Voor onze locatie aan de Bazeldijk zijn we op zoek naar een terreinmedewerker. Ben jij een harde werker en houd je van afwisselend werk? En lijkt het je leuk om te werken in de civiele techniek? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Als terreinmedewerker voer je diverse taken uit op onze locatie aan de Bazeldijk. ’s Ochtends begin je met een kopje koffie met je collega’s in de kantine. Daarna krijg je van de chef je dagtaken. Jij gaat er onder andere voor zorgen dat de buitenploegen op tijd weg kunnen door alle spullen klaar te zetten en de aanhangers vol te laden. Als de ploegen vertrokken zijn zorg jij dat het terrein ordelijk en schoon is. De voorraad wordt geordend en weggezet. Er is altijd wel wat te doen op het terrein en de dag vliegt voorbij. Aan het eind van de middag komen de buitenploegen weer terug. Samen lossen jullie de spullen. Dan is het al weer tijd om naar huis te gaan, wat zal je morgen gaan doen?

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met civiele techniek
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je bent een harde werker
  • Je kan zelfstandig taken uitvoeren
  • VCA is een pré
  • Heftruckcertificaat is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €2.300,- en €2.800,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.