Al jaren de partner van

Vacature

Tekenaar/ modelleur civiele kunstwerken

Voor onze Engineeringsafdeling zijn wij op zoek een Tekenaar/ Modelleur Civieltechnische Kunstwerken die zich gaat bezighouden met het ontwerpen van bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Wil jij deel uitmaken van een multidisciplinaire engineeringsafdeling? Spreekt ontwerpen bij een daadkrachtige organisatie met eigen productie en realisatie jou aan? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Je vertaalt in samenwerking met collega’s van de engineering, de werkvoorbereiding en de buitendienst integrale oplossingen voor civiele vraagstukken in een ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan drijfconstructies, kadeconstructies, bruggen (vast en beweegbaar) en uitkijktorens. Deze werk je uit in 3D tekeningen. Met een loopje naar ‘beneden’ kun je praktische (detail)kennis opdoen bij onze staal-, composiet-, beton- en houtproductiehallen. Hier zie je ook dat jouw ontwerpen vorm krijgen en uiteindelijk op de project locatie gerealiseerd worden. Hoe concreet wil je het hebben?

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur heb je ook praktische kennis opgedaan om de projecten te doorgronden
  • Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt
  • Oog voor detail en een neusje voor kansen zijn voor jou geen onbekende eigenschappen
  • Ervaring met inventor is een pré. Het is ook mogelijk om hier een cursus voor te volgen.

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Frank, Jan Willem, Gert-Willem, Naji en Bart. Met ondersteuning van een groot aantal vak experts ontwerpen en berekenen wij de ruim 400 projecten die wij op jaarbasis realiseren. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €3.300,- en €4.500,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ophaalbrug - Project