Al jaren de partner van

Vacature

Stratenmaker

Wij zijn op zoek naar een nieuwe stratenmaker voor onze buitendienst. Een baan met veel vrijheid, waar je met je handen in de buitenlucht mag werken. Heb jij ervaring met straatwerk en ben je op zoek naar iets nieuws? Lees dan snel verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Je dag begint met een kop koffie op de zaak, waarna jij met je vaste collega in jullie werkbus stapt. Met een volle aanhanger rijden jullie naar het project. De nieuwe brug ligt al mooi op zijn plek, maar het straatwerk om de brug heen moet nog gemaakt worden. Jullie gaan direct aan de slag. Een baan maken, bandjes stellen en klinkers leggen, voor jou is het bekend werk. Na een paar dagen is het straatwerk af. Het geheel ziet er netjes uit, de opdrachtgever en bewoners zijn blij.

Dit is een voorbeeld van een werkdag als stratenmaker bij Damsteegt. Wij realiseren verschillende soorten (civieltechnische) projecten waar straatwerk vaak een onderdeel van is. De klussen die je uitvoert zijn daarom heel divers en relatief kort. Ook is het goed om te weten dat het straatwerk met de hand wordt gedaan.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt ervaring met het uitzetten van hoogtes en straatwerk in het algemeen.
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.
  • Je bent nauwkeurig en werkt netjes.
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen
  • Je bent fysiek sterk en houdt van actieve werkzaamheden.
  • Een Vca-certificaat is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de € 2.450,- en € 3.100,- bruto per 4 weken.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.