Al jaren de partner van

Vacature

Stage VMBO

Jij zit op het VMBO, volgt de richting bouwen, wonen & interieur (BWI) of produceren, installeren en energie (PIE) en zoekt voor een paar weken een stage. Dan kun je bij Damsteegt terecht. We leren je graag meer over materiaalbewerking, waterbouw, straatwerk, metselen en het besturen van machines in onze productiehallen. We zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt bij de realisatie van mooie projecten. Samen met je begeleider bekijk je welke werkzaamheden jij leuk vindt en passen bij je opleiding. Zo kun je wat je op school leert toe passen in de praktijk. Je begeleider is tijdens je stage het aanspreekpunt voor vragen.

Dit ben jij

  • Positief
  • Leergierig
  • Doorzetter
  • Aanpakker
  • Denkt mee
Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Enthousiast?

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ophaalbrug - Project