Al jaren de partner van

Vacature

Senior werkvoorbereider / projectcoördinator

Voor onze projecten met beweegbare bruggen zijn wij op zoek naar een senior projectleider. Aannemersbedrijf Damsteegt realiseert civieltechnische kunstwerken van ontwerp tot oplevering. Jij speelt hierin als senior projectleider een belangrijke rol. Ben jij communicatief vaardig, resultaatgericht en heb je ruime ervaring als projectleider? Lees dan verder!

Damsteegt -

We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.
”Samen zijn wij de verbinders van morgen.”

Jouw functie

Als senior projectleider bij Damsteegt ga je aan de slag met onze mooie projecten met beweegbare bruggen. Jij speelt een belangrijke rol in de voorbereiding, begeleiding en ondersteuning bij het uitvoeren van een project. Binnen deze functie is communicatie belangrijk, je hebt veel contact met andere partijen zoals opdrachtgevers, omwonenden en collega’s. Ook het aansturen van het projectteam is voor jou bekend terrein. Jij zorgt ervoor dat de kosten van een project beheerd worden en bewaakt de voortgang van een project.

Kortom, door jouw goede projectbegeleiding worden beweegbare bruggen naar tevredenheid en binnen budget gerealiseerd.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider in soortgelijk werk
 • Je bent bekend met en in staat om te werken met UAV en UAV-GC contracten
 • Je hebt een gezonde dosis lef om moeilijke gesprekken en onderhandelingen met opdrachtgevers en partners niet uit de weg te gaan
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Aantoonbare ervaring met plan en projectmatig werken
 • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen en zijn kennis deelt met collega's
 • Je stapt gemakkelijk op mensen af en communiceert effectief met gevoel voor ieders belang
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je projecten

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.