Al jaren de partner van

Vacature

(Senior) Calculator

Wij zijn op zoek een (Senior) Calculator die verantwoordelijk wordt voor het opstellen van civieltechnische totaalaanbiedingen richting onze opdrachtgevers.

Ben jij op zoek naar een rol waarin je in calculeert met zowel beton, staal, hout als composiet? Wil jij de beschikking hebben over materiaalspecialisten om zo winnend te calculeren? Zie jij graag het merendeel van jouw calculaties opdracht worden? Lees dan verder!

Damsteegt -

Onze calculatieafdeling heeft de ambitie om te innoveren en te verfijnen. Hierbij kunnen we jouw calculatiekennis goed gebruiken!

Jouw functie

Bij Aannemersbedrijf Damsteegt snappen wij dat jij graag een winnende calculatie maakt. Wij schrijven niet ‘om het schrijven’ maar selecteren de projecten op haalbaarheid en winstgevendheid. Wel zo leuk toch?

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in het analyseren van (complexe) aanvragen en het opstellen van een passende totaalaanbieding. De vraagstukken behandelen we, afhankelijk van de complexiteit, gezamenlijk met je collega’s van de werkvoorbereiding en engineering. Wij snappen dat jij graag een zo correct mogelijke calculatie maakt. Niets is tenslotte leuker dan jouw calculatie een opdracht te zien worden. Daarom heb je bij ons altijd een materiaalspecialist (bijv. constructeur) beschikbaar die jou kan assisteren op constructief gebied. Calculeren doe je bij ons van A tot Z. Is jouw calculatie opdracht geworden? Dan draag je deze opdracht zelf over aan de hiervoor verantwoordelijke werkvoorbereider. De projecten die jij gaat calculeren variëren qua waarde tussen de 50.000,- en 5.000.000,- euro.

Met een loopje naar ‘beneden’ kun je praktische kennis opdoen bij onze staal-, composiet-, beton- en houtproductiehallen. De collega’s van de buitendienst helpen je ook graag. Tot slot onderhoud je contacten met leveranciers en doet daar prijsaanvragen en brainstormsessies.

Al deze kennis gebruik je om onze calculaties te verfijnen, vragen van opdrachtgevers te beantwoorden en ze te adviseren. Deze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek
  • Bij voorkeur heb je ook praktische kennis opgedaan om de projecten te doorgronden
  • Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt
  • Oog voor detail en een neusje voor kansen zijn voor jou geen onbekende eigenschappen

Onze organisatie

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Wim, Hessel, Lieneke en Shirley en samen met een aantal vak-experts vormen wij het hart van de organisatie: de calculatie afdeling. We willen onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en daarom zijn we op zoek naar jou.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €4.000,- en €6.000,- bruto per vier weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.