Vacature

(Senior) Calculator

Ons bedrijf groeit en heeft een mooi toekomstperspectief. De huidige marktsituatie met een krappe arbeidsmarkt, complexe vraagstukken en innovatie bouwmethoden brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Binnen de calculatie afdeling staan we hierin centraal.

Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren calculator met praktische en theoretische kennis, maar vooral met een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Wij waarderen de wil om te veranderen en te innoveren.

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in het analyseren van (complexe) aanvragen en het opstellen van een passende totaalaanbieding. Hierin sta je niet alleen. De vraagstukken behandelen we, afhankelijk van de complexiteit, gezamenlijk met je collega’s van de werkvoorbereiding en engineering. Met een loopje naar ‘beneden’ kan je praktische kennis opdoen bij onze staal-, composiet-, beton- en houtproductiehallen. De collega’s van de buitendienst helpen je ook graag.

Tot slot onderhoud je contacten met leveranciers en doet daar prijsaanvragen en brainstormsessies.

Al deze kennis gebruik je om onze calculaties te verfijnen, vragen van opdrachtgevers te beantwoorden en ze te adviseren. Deze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten. Je laat je niet uit het veld slaan door een beetje dynamiek.

CE-Ester -

Onze calculatieafdeling heeft de ambitie om te innoveren en te verfijnen. Hierbij kunnen we jouw calculatiekennis goed gebruiken!

Waar kom je terecht?

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Waaronder bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Wim, Eduard en Lieneke en samen met een aantal vakexperts vormen wij het hart van de organisatie: de calculatie afdeling. We willen onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en daarom zijn we op zoek naar jou.

Wat bieden wij?

Wij bieden een hele interessante calculatie uitdaging, waar je zowel aan onze klanten als het hele team een bijdrage kunt leveren. Het is een veelzijdige functie, waarin je stevig wordt uitgedaagd. Daarnaast zal menig collega een beroep doen op jouw kennis en inzicht.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.

Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’.

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Damsteegt  -