Al jaren de partner van

Vacature

Reiniger Buitendienst

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die bruggen reinigt. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de buitenlucht? Vind je het leuk om te werken met een vaste collega? En ben jij niet bang om vies te worden? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Samen met je vaste collega rij jij elke dag in je 4×4 naar een project. Op locatie aangekomen pak jij je spullen en spuit je de brug schoon. Wat een verschil! De brug kan weer een tijd mee. Je maakt foto’s en stuurt deze naar kantoor. Nu rij je verder naar de volgende klus. Je werkzaamheden bestaan uit het reinigen van bruggen en het uitvoeren van klein onderhoud.

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met civiele techniek
  • Je bent in het bezit van rijbewijs-B
  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je weet van aanpakken, denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.
  • VCA is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg en realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €1.700,- / €2.100,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.