Collega's aan het woord

Regina - administratie

Onze medewerkster Regina speelt een cruciale rol bij de verwerking van onze administratie. Regina begon haar carrière na het behalen van haar HAVO- en MEAO-diploma’s bij Visser en Smit Hanab BV in Papendrecht. Haar passie voor projectadministratie en gedetacheerd werken bracht haar naar verschillende functies, waaronder financieel medewerkster bij Volker Stevin Kabelwerken Railinfra BV.

Carrière pad

Na 25 jaar bij Visser en Smit Hanab te hebben gewerkt, stapte Regina over naar Pon Power, maar haar liefde voor de aannemerswereld bracht haar in februari 2020 naar Damsteegt. “Mijn werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit de urenadministratie en de inkomende en uitgaande facturen,” legt Regina uit.

Damsteegt -

De sfeer is gemoedelijk en gezellig, ondanks dat er hard gewerkt moet worden is er altijd tijd voor een geintje of een praatje.

Gemoedelijke sfeer

Regina waardeert de gemoedelijke en gezellige sfeer bij Damsteegt. “De sfeer op mijn afdeling is net als in het hele bedrijf heel goed. Gemoedelijk en gezellig, en ondanks dat er hard gewerkt moet worden, is er altijd tijd voor een geintje of een praatje,” zegt ze. De flexibiliteit en het meedenken van het team zorgen voor een vertrouwd gevoel.

Urenadministratie

Een van de uitdagingen in Regina’s functie is om iedereen op tijd hun uren te laten invoeren. “Al is het soms een uitdaging om iedereen op tijd zijn uren in te laten voeren, zijn de meesten toch heel welwillend en behulpzaam,” vertelt Regina. Daarnaast waardeert ze de korte lijnen en de toegankelijkheid van iedereen binnen het bedrijf, inclusief de directie. “Je loopt zo bij je collega’s langs met een vraag of verzoek,” voegt ze toe.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur bij Damsteegt wordt verder versterkt door de activiteiten met de personeelsvereniging, die altijd enorm gezellig zijn. “Het is een bedrijf met veel jonge mensen, wat mijzelf ook meteen jonger houdt,” lacht Regina. Ze is trots op het milieubewuste en sociale karakter van Damsteegt, evenals op de prachtige bruggen die het bedrijf maakt.

Regina sluit af met een advies voor potentiële nieuwe collega’s: “Kom bij ons gezellige, sociale en milieubewuste bedrijf werken waar je trots op kunt zijn. Daar krijg je geen spijt van.”