Al jaren de partner van

Vacature

Metselaar

Wij zijn op zoek naar een echte vakman om onze waterwerken te voorzien van metselwerk. Heb jij oog voor detail, ben je een harde werker en een echte vakman? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder!

Damsteegt -  metselaar

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Samen met je vaste collega ga je metselwerk aanbrengen op onze waterwerken. Vanuit werktekeningen en essentiële informatie kun je zelfstandig aan de slag. Je verricht metselwerkzaamheden voor bruggen, duikers, kademuren en zelfs trappen. Ook herstel en onderhoudswerkzaamheden aan (monumentale) bruggen en kades komen voor. Door jouw precisie en vakwerk wordt het uiterlijk van onze waterwerken naar een hoger niveau getild.

Voor je functie werk je regelmatig in onze eigen betonloods waar je metselwerk aanbrengt op prefab constructies. Het komt ook voor dat je buiten op locatie metselwerk aan moet brengen.

Jouw profiel

  • Een afgeronde mbo-opleiding metselaar zou mooi zijn. Als je vanuit werkervaring genoeg kennis opgedaan hebt om zelfstandig te kunnen werken ben je ook welkom!
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als metselaar
  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen en kennis deelt met collega’s
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig
  • Een Vca-certificaat en rijbewijs B is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de € 2.500,- en € 3.300,- bruto per 4 weken.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ophaalbrug - Project