Al jaren de partner van

Vacature

Lasser

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste lasser voor onze staalproductiefaciliteit in Meerkerk. Ben jij een harde werker met verantwoordelijkheidsgevoel? En lijkt het je leuk om te werken in de civiele techniek? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Samen met je collega’s ga je bijdragen aan de realisatie van bruggen, steigers, kadeconstructies en andere civieltechnische kunstwerken. Daarbij voer je verschillende metaalbewerkingen uit bij onder andere bruggen, leuningwerken, trappen en frames. Het begint met de overdracht vanuit onze eigen engineering. Je wordt voorzien van informatie en werktekeningen en gaat met je collega’s van start. Je kunt werken op basis van een tekening en weet op een veilige en vakkundige manier met materiaal en gereedschap om te gaan. Het werk voer je uit op onze locatie aan de Bazeldijk in Meerkerk.

Je voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief eindproduct en denkt ondertussen mee hoe we in de toekomst het werk slimmer uit kunnen voeren. Wij leren namelijk graag van je inzichten en creativiteit.

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met metaalbewerking
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in staalconstructies
  • Je bent in het bezit van het diploma niveau 3 MIG/ MAG lassen NIL
  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen en kennis deelt met collega’s
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Een Vca-certificaat is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Metaal. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €3.000,- en €3.700,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

   Ophaalbrug - Project