Al jaren de partner van

Vacature

Meewerkend Voorman Buitendienst

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman. Ben jij een harde werker met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Zoek jij vrijheid in jouw rol en kun je prima zelf je zaakjes regelen op locatie? En heb je ervaring in de civiele techniek? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Je gaat bij ons aan de slag met het bouwen van bruggen (prefab, vast en- of beweegbaar), steigers, kadeconstructies en meer. Dit werk voer je zelfstandig uit met een vaste collega. Je houdt van vrijheid, durft beslissingen te nemen, zet je in voor kwaliteit en je zoekt naar slimme werkwijzen voor de toekomst. We leren graag van je ideeën en creativiteit. Allereerst ben jij het aanspreekpunt op de bouwplaats. Jij coördineert de werkzaamheden van je collega’s en van onderaannemers. Deze kunnen ook bij jou terecht voor hulp of vragen.

Daarnaast denk je mee over verbeteringen op de bouwplaats, van de tekeningen of van geproduceerde onderdelen. Dit maakt jouw eigen werk eenvoudiger en leuker. Zelf ben jij iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Bij Aannemersbedrijf Damsteegt werken we buiten in kleine ploegen en werk jij gewoon mee op locatie. Omdat jij het overzicht goed kunt bewaren en je collega’s weet te motiveren weten jullie samen het optimale resultaat te behalen! Kortom; een veelzijdige baan waarover we je graag meer vertellen!

Jouw profiel

  • Een afgeronde MBO opleiding vakman GWW (of vergelijkbaar). Of je hebt door je werkervaring genoeg kennis opgedaan.
  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wilt behalen.
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Op basis van je ervaring en kennis zoek je optimalisaties en zorg je voor kwaliteitsverbeteringen in de uitvoering.
  • Je bent op zoek naar een stuk vrijheid en kunt hier mee omgaan.
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt bouwt veel verschillende waterwerken zoals bruggen, kademuren en steigers. Wij doen alles zelf, van aanvraag tot het project af is. In Meerkerk hebben we vier loodsen waar werken van staal, beton, hout en composiet gemaakt worden. Onze 125 medewerkers (van gemiddeld 35 jaar oud) zijn goed in wat ze doen en leveren werk waar ze trots op zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €3.200,- en €4.000,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.