Al jaren de partner van

Vacature

Meewerkend Voorman Buitendienst

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Buitendienst. Ben jij een harde werker met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Zoek jij vrijheid in jouw rol en kun je prima zelf je zaakjes regelen op locatie? En heb je ervaring in de civiele techniek? Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Samen met je collega’s ga je bruggen (prefab, vast en- of beweegbaar), steigers, kadeconstructies en andere civieltechnische kunstwerken realiseren. Dit in een hoge mate van zelfstandigheid. Je houdt van vrijheid en durft beslissingen te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief eindproduct en denkt ondertussen mee hoe we in de toekomst het werk slimmer uit kunnen voeren. Wij leren namelijk graag van je inzichten en creativiteit. Allereerst ben jij het aanspreekpunt op de bouwplaats. Jij coördineert de werkzaamheden van je collega’s en van onderaannemers. Deze kunnen ook bij jou terecht voor hulp of vragen.

Daarnaast denk je mee over verbeteringen op de bouwplaats, van de tekeningen of van geproduceerde onderdelen. Dit maakt jouw eigen werk eenvoudiger en leuker. Zelf ben jij iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Bij Aannemersbedrijf Damsteegt werken we buiten in kleine ploegen en zodoende werk jij gewoon mee op locatie. Omdat jij het overzicht goed kunt bewaren en je collega’s weet te motiveren is weten jullie samen het optimale resultaat te behalen! Kortom; een diverse functie waarover we je graag meer vertellen!

Jouw profiel

  • Een afgeronde MBO opleiding vakman GWW (of vergelijkbaar). Of je hebt door je werkervaring genoeg kennis opgedaan in de civiele techniek.
  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen en zijn kennis deelt met collega’s.
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Op basis van je ervaring en kennis zoek je optimalisaties en zorg je voor kwaliteitsverbeteringen in het uitvoeringsproces.
  • Je bent op zoek naar een stuk vrijheid en kunt hier mee omgaan.
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €2.500,- en €3.750,- bruto per maand.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar pdevos@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.