Al jaren de partner van

Vacature

Meewerkend Machinist Mobiele Kraan

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een meewerkend machinist mobiele kraan. Ben jij een teamplayer met goed ruimtelijk inzicht en houd je van afwisselend werk? Lees dan verder

Damsteegt -

We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.
”Samen zijn wij de verbinders van morgen.”

Jouw functie

Samen met je collega’s ga je bruggen (prefab, vast en- of beweegbaar), steigers, kadeconstructies en andere civieltechnische kunstwerken realiseren. Met jouw ruimtelijke inzicht zorg je samen met een meewerkend voorman voor een kwalitatief eindproduct. Je denkt in oplossingen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Daarnaast ga je op een veilige en vakkundige manier om met het materieel.

Op de bouwplaats voel je je verantwoordelijk en denk je mee hoe we het werk in de toekomst nog slimmer uit kunnen voeren. Wij leren namelijk graag van je inzichten en creativiteit. Bij Aannemersbedrijf Damsteegt werken we buiten in kleine ploegen en dat maakt het werk op de kraan net even anders. Het kan namelijk voorkomen dat je niet op de kraan zit maar meewerkt met je collega op locatie. Je wordt de werkpartner van Mathijs, samen zorgen jullie voor een mooi resultaat.

Jouw profiel

  • Een afgeronde opleiding in het vakgebied of meerdere jaren ervaring op de kraan.
  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen en zijn kennis deelt met collega’s.
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je werkt graag mee als dat even nodig is.
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs-B.
  • en Vca-certificaat is een pré.

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto per maand.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar pdevos@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.