Al jaren de partner van

Vacature

Marketingmedewerker

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om onze marketing te versterken. Vind jij het leuk een breed takenpakket te krijgen waarbij je zelf content maakt en dit combineert met alle andere aspecten van marketing? En heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied? Lees dan snel verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Als marketingmedewerker bij Damsteegt heb je een leuke baan met een veelzijdig takenpakket. Je verzorgt samen met een collega alle communicatie uitingen voor Aannemersbedrijf Damsteegt, maar ook voor andere bedrijven uit de Damsteegt groep zoals; Composite Structures, Zederik Bouw en Sky Infra. Jij vindt het leuk om zelf content te maken voor het bedrijf, zoals het maken van foto’s van een afgerond project en het maken van korte video’s over onze werkzaamheden. Je weet hoe je een leuke post maakt voor social media en zorgt voor een frisse feed in onze huisstijl. Daarnaast houd je je bezig met onze website(s). Nieuwsartikelen, nieuwe projecten en pagina’s updaten behoren tot terugkerende werkzaamheden.

Jouw profiel

 • Een passende afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijk werk
 • Jij bent heel creatief en zit vol ideeën
 • Je vindt het leuk om zelf content te maken en daarvoor op pad te gaan
 • Je hebt ervaring met het maken van foto’s en korte video’s en vindt het ook leuk om dit te doen
 • Je kan zowel zelfstandig als in een klein team werken
 • Je hebt affiniteit met de bouw/ techniek
 • Je beheert de Nederlandse taal uitstekend
 • Ervaring met Photoshop en InDesign is een pré

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring en het aantal uren varieert het salaris tussen de 1.600,- en 2.400,- bruto per vier weken.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Brug Hoog Dalem