Al jaren de partner van

Vacature

Werkvoorbereider Zederik Bouw

Wij hebben een nieuwe functie openstaan voor een werkvoorbereider utiliteitsbouw, woningbouw en unitbouw. Weet jij precies wat zich op de bouwplaats afspeelt en hou je graag van A tot Z de regie over je eigen projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder en misschien wordt jij wel onze nieuwe werkvoorbereider.

Tekst gaat verder onder foto.

 -

Jouw functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geef je ondersteuning aan de projectuitvoering binnen de gestelde planning. Voor jou begint een project bij de overdracht vanuit de verkoop/ calculatie waarbij je alle essentiële informatie krijgt om het project voor te bereiden op de uitvoering. Jij controleert deze gegevens, stemt e.e.a. af met de opdrachtgever, architect, constructeur, toeleveranciers, onderaannemers en de uitvoering. Ook bestel je materiaal en stel je de benodigde werkplannen op. Uiteraard ben je daarbij alert op de bewaking van de kosten binnen het budget.

Door jouw goede projectcoördinatie worden projecten kwalitatief en binnen de afspraken opgeleverd.

Jouw profiel

  • MBO/ HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in het uitwerken en/of voorbereiden van bouwprojecten voor uitvoering (bijvoorbeeld in de utiliteits-, woning- of unitbouw)
  • Je weet van aanpakken en hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen
  • Ervaring met het maken van technische tekeningen is een pré

Onze organisatie

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg en realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Zederik Bouw

Je gaat aan de slag bij onze dochteronderneming Zederik Bouw. Zederik Bouw specialiseert zich in de ontwikkeling, realisatie en renovatie van bouwprojecten waaronder utiliteitsbouw en woningbouw.

Enthousiast?

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.