Al jaren de partner van

Vacature

General Manager | SPARC Bridge

Wil jij bouwen aan het succes van een circulair maakbedrijf? Wij bieden een unieke kans om in de rol van General Manager onderdeel te worden van Europa’s meest innovatieve productiebedrijf op het gebied van 3D geprinte, circulaire bruggen: SPARC Bridge. Wij zijn op zoek naar een General Manager die er aan bij gaat dragen dat de (eindeloze) mogelijkheden die wij zien voor 3D printen in o.a. de bruggenbouw werkelijkheid gaan worden. En dat gaat niet vanzelf. Er ligt in die zin een flinke, technische uitdaging op je te wachten. Schrikt dit jou niet af? Lees dan verder!

Damsteegt -

Wij bieden een unieke kans om in de rol van General Manager onderdeel te worden van Europa’s meest innovatieve productiebedrijf op het gebied van 3D geprinte, circulaire bruggen: SPARC Bridge.

Onze organisatie

SPARC Bridge is een initiatief van Aannemersbedrijf Damsteegt, Composite Structures en 10XL. Eerstgenoemde partijen zijn al jaren actief in de bouw van bruggen, 10XL is sinds 2016 actief in het 3D-printen in de voornamelijk maritieme sector. Snel, efficiënt en duurzaam produceren vanuit het cradle-to-cradle principe. Vanuit SPARC Bridge hebben wij inmiddels al de eerste volledig circulaire 3D- geprinte voetgangersbrug van Europa gerealiseerd. Die primeur hebben we gevierd, maar nu is het tijd om door te pakken, op te schalen en uit te bouwen. Samengevat; een geweldige kans om bij een ambitieus, innovatief en circulair maakbedrijf te werken!

Jouw profiel

 • Jij hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond
 • Ervaring binnen een (snel) groeiende organisatie
 • Je hebt interesse in nieuwe technieken en ontwikkelingen

Jouw functie

Als General Manager ben jij een natuurlijk leider, stimuleer je samenwerking binnen de organisatie en beschik je over een no-nonsens attitude. Je bent operationeel en commercieel sterk, hebt een technische opleiding afgerond en beschikt over meerdere jaren ervaring in maakbedrijven.
SPARC Bridge is scale-up waar momenteel 5 man werkzaam is. Bij aanvang zal je rol dus voornamelijk bestaan uit neerzetten van de organisatie. Wanneer deze meer vorm heeft gekregen zal jouw rol automatisch meer sturend op procesniveau worden.

 • Afstemmen van beschikbare productiefaciliteit op klantwensen
 • Stroomlijnen van circulaire supply chain
 • Aansturen van operations
 • Optimaliseren van bezetting van 3D printers
 • Het initiëren van productieautomatisering (Industry 4.0)
 • Het verzorgen van rapportage aan de directie

 

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €5.000,- en €7.000,- bruto per maand.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Scrol dan snel verder na beneden en klik, na het bekijken van de video, op de sollicitatieknop! Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.