Al jaren de partner van

Vacature

Calculator

Wij zijn op zoek een Calculator die verantwoordelijk wordt voor het calculeren van aanbestedingen en het opstellen van offertes voor onze opdrachtgevers.

Ben jij op zoek naar een rol waarin je veel verschillende werken mag calculeren met een gedreven team calculators? En vindt jij het leuk om je calculaties werkelijkheid te zien worden? Dan is Damsteegt de plek voor jou!

Damsteegt -

Onze calculatieafdeling heeft de ambitie om te innoveren en te verfijnen. Hierbij kunnen we jouw calculatiekennis goed gebruiken!

Jouw functie

Bij Aannemersbedrijf Damsteegt snappen wij dat jij graag een winnende calculatie maakt. Wij schrijven niet ‘om het schrijven’ maar selecteren de projecten op haalbaarheid en winstgevendheid. Wel zo leuk toch?

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het analyseren van (complexe) aanvragen en het opstellen van een passende totaalaanbieding. De vraagstukken behandelen we, afhankelijk van de complexiteit, gezamenlijk met je collega’s van de werkvoorbereiding en engineering. Wij snappen dat jij graag een zo correct mogelijke calculatie maakt. Niets is tenslotte leuker dan jouw calculatie een opdracht te zien worden. Daarom heb je bij ons altijd een materiaalspecialist (bijv. constructeur) beschikbaar die jou kan assisteren op constructief gebied. Calculeren doe je bij ons van A tot Z. Is jouw calculatie opdracht geworden? Dan draag je deze opdracht zelf over aan de hiervoor verantwoordelijke werkvoorbereider. De projecten die jij gaat calculeren variëren qua waarde tussen de 50.000,- en 5.000.000,- euro.

Met een loopje naar ‘beneden’ kun je praktische kennis opdoen bij onze staal-, composiet-, beton- en houtproductiehallen. De collega’s van de buitendienst helpen je ook graag. Tot slot onderhoud je contacten met leveranciers en doet daar prijsaanvragen en brainstormsessies.

Al deze kennis gebruik je om onze calculaties te verfijnen, vragen van opdrachtgevers te beantwoorden en ze te adviseren. Deze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek
  • Je weet van aanpakken en voelt je verantwoordelijk voor je werk
  • Je bent leergierig
  • Je hebt oog voor detail en ziet kansen
  • Praktische kennis in de grond,- weg,- en waterbouw is een pré

Onze organisatie

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg en realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Team calculatie

Wij zijn Wim, Hessel, Lieneke en Shirley en samen met een aantal vak-experts vormen wij het hart van de organisatie: de calculatie afdeling. Door de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor ons calculatieteam. Wanneer we met calculaties bezig zijn wordt er uiteraard serieus gewerkt, maar na werktijd is er ook tijd voor gezellige etentjes met het team.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €3.500,- en €5.500,- bruto per vier weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.