Collega's aan het woord

Brian - procesmanager

Bij Aannemersbedrijf Damsteegt streven we ernaar om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden. Onze procesmanager speelt hierin een cruciale rol. Met een achtergrond in technische bedrijfskunde en ervaring in prestatiemanagement en digital marketing, heeft Brian de kennis en vaardigheden om verschillende taken te combineren en succesvolle projecten te realiseren.

Toekomstgericht werken

Brian houdt zich voornamelijk bezig met drie hoofdtaken: tendermanagement, procesmanagement en innovatie/duurzaamheid. Deze rol biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wat essentieel is voor het effectief uitvoeren van deze taken. “Het leuke is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt,” zegt hij. Door zijn betrokkenheid bij innovatie heeft hij inzicht in wat er speelt bij opdrachtgevers, wat weer van pas komt bij het schrijven van plannen en het implementeren van innovaties.

Damsteegt -

Het leuke is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hierdoor kan ik me goed vinden in mijn rol.

Carrièrestart

Sinds Brian twee jaar geleden bij Damsteegt begon, is hij gegroeid in zijn rol. Hij kwam bij Damsteegt als afstudeerder en vond het bedrijf zo leuk dat hij besloot te blijven. “Ik had toen de keuze om in Eindhoven iets te zoeken én alvast te kijken in deze regio omdat ik na het afstuderen zou terugkeren,” legt hij uit. Hij diende een open sollicitatie in en werd aangenomen. “Uit mijn stagetijd bleek dat ik het heel erg leuk vond bij Damsteegt en ik heb toen gevraagd of ik mocht komen werken. Dit is uiteindelijk gelukt!”

Efficiënt en collegiaal

Werken bij Damsteegt betekent samenwerken in een omgeving zonder hiërarchische structuren. “Bij Damsteegt werk je samen en is iedereen altijd bereid om je te helpen,” vertelt Brian. Deze cultuur zorgt voor een efficiënte werkomgeving waar iedereen elkaar kent en samenwerkt om mooie projecten te realiseren. Dit zorgt ervoor dat er geen ingewikkelde projectteams nodig zijn en dat iedereen direct bijdraagt aan de productie en realisatie van onze projecten.

Uitdagende deadlines

Een van de uitdagingen in zijn functie is het doorgronden van een opdrachtgever om passende plannen te schrijven en alle benodigde informatie en oplossingen op tijd boven tafel te krijgen. “Een deadline van een opdrachtgever is natuurlijk keihard. Dus het moet altijd wel op de deadline klaar zijn,” zegt hij. Maar deze uitdagingen maken het werk ook spannend en bevredigend.

Brian heeft één belangrijk advies voor toekomstige werknemers: “Kijk goed wat voor een bedrijfscultuur er bij je past en stel vragen om erachter te komen hoe een bedrijf in de praktijk werkt.” Bij Damsteegt zorgen we ervoor dat elke werknemer zich welkom en gewaardeerd voelt, en we doen er alles aan om samen succes te boeken.