Al jaren de partner van

Vacature

Betontimmerman Prefab Constructies

Wij zijn op zoek naar een gedreven vakman die enthousiast wordt van werken in de civiele betonbouw. Bij Aannemersbedrijf Damsteegt zijn wij o.a. gespecialiseerd in de bouw van betonnen verkeersbruggen. De benodigde prefab- elementen bouwen wij zoveel mogelijk op onze productielocatie in Meerkerk. Ben jij een Betontimmerman die graag van zelfstandig werkt aan mooie projecten binnen de civiele techniek? En zie jij de voordelen van het werken aan op een vaste locatie onder de beste omstandigheden?  Lees dan verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Alles begint bij de overdracht vanuit onze eigen engineering. Je wordt voorzien van alle essentiële informatie en werktekeningen en gaat samen met je collega’s van start. Je kunt zelfstandig werken op basis van tekening en weet op een veilige en vakkundige manier met materiaal en gereedschap om te gaan.

Als betontimmerman ben je verantwoordelijk voor het produceren van alle voorkomende typen bekistingen aan de hand van productietekeningen. Denk hierbij aan landhoofden, brugdelen, kespen en stootplaten. Maar ook de prefabricage van duikerbruggen, prefab elementen t.b.v. de renovatie van historische kademuren en betonnen drijflichamen die ingezet worden bij de bouw van drijvende woningen en steigers. Van eenvoudig tot heel complex, er zit veel afwisseling in deze elementen. Daarnaast breng je wapeningsstaal aan, stort je beton en werk je dit ook af.

 

 

Jouw profiel

  • Een afgeronde MBO opleiding (Beton) Timmerman zou mooi zijn. Als je vanuit werkervaring genoeg kennis opgedaan hebt om zelfstandig te kunnen werken ben je ook welkom!
  • Wij zijn bereid om in mogelijkheden te denken. Heb je bijvoorbeeld een achtergrond in de horeca, de juiste werkmentaliteit en de wil om te leren; laat van je horen!
  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen en zijn kennis deelt met collega’s.
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je denkt praktisch na en lost problemen zelfstandig op. Uiteraard helpen wij waar nodig.

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €2.800,- en €3.700,- bruto per 4 weken.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.