Al jaren de partner van

Vacature

Allround onderhoudsmonteur Hotel Gorinchem

Wij zijn op zoek naar een Allround onderhoudsmonteur die zorg kan dragen voor het regulier onderhoud van Hotel Gorinchem. Ben jij een echt manusje van alles en heb je wekelijks tijd om te klussen? Lees dan snel verder!

Damsteegt -

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Hotel Gorinchem is een project van onze dochteronderneming Zederik Bouw, dit bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling, realisatie en renovatie van bouwprojecten waaronder utiliteitsbouw en woningbouw. Voor het regulier onderhoud van het hotel zijn we op zoek naar een nieuwe collega die minimaal 2 dagen per week beschikbaar is.

Jouw taken zullen bestaan uit schilderwerkzaamheden, zoals muren en kozijnen opschuren en verven en reparaties aan bijvoorbeeld sanitair, behang en de hotelkamers. Aanvullende werkzaamheden zijn het ophangen van schilderijen, plaatsen van extra stopcontacten, het vervangen van sloten en het terras vrij houden van onkruid.

In je omgeving sta je bekend als een echte doe-het-zelver. Je wordt enthousiast van bovenstaande werkzaamheden en je hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden. Op locatie kun je zelfstandig aan de slag en ga je professioneel om met materieel. Goede communicatie met collega’s en je opdrachtgever is voor jou vanzelfsprekend.

Jouw profiel

  • Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar en vindt het geen probleem om flexibel te werken.
  • Je hebt ervaring met bovenstaande werkzaamheden
  • Je woont in de omgeving van Gorinchem
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent een echt manusje-van-alles
  • Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband
  • Je bent fit en vitaal

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en CV naar hstout@damsteegtwaterwerken.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.