Al jaren de partner van

Vacature

Allround Medewerker IT

Wij zijn op zoek naar een Allround Medewerker IT. Binnen ons bedrijf is dit een nieuwe rol. Ben jij een harde werker met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Zoek jij vrijheid in jouw rol en kun je prima zelf jouw werk organiseren? Lees dan verder!

Damsteegt - allround-it-medewerker

Binnen Aannemersbedrijf Damsteegt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te vinden en vernieuwingen door te voeren. Er wordt goed geluisterd naar je inbreng.

Jouw functie

Jouw 124 collega’s houden zich bezig met het ontwerpen, produceren en realiseren van bruggen (prefab, vast en- of beweegbaar), steigers, kadeconstructies en andere civieltechnische kunstwerken realiseren. Jij gaat hen hierbij assisteren. Maar dan wel vanaf kantoor. Want daar is op IT gebied meer dan genoeg te doen! Onder andere:

 • Inrichten en onderhouden van werkplekken
 • Het implementeren van nieuwe hard- en software
 • Support van een aantal applicaties
 • Support van vaste- en mobiele telefonie
 • Onderhoud server

In de basis richt jij je op het systeembeheer in een Windows omgeving. Je optimaliseert de IT voorzieningen en biedt ondersteuning aan je binnen- en buitendienst collega’s. Je inventariseert functionele vragen en wensen die er zijn vanuit de organisatie en kijkt of en hoe we deze kunnen inwilligen om processen te verbeteren qua efficiency of stabiliteit. Daarnaast test en onderhoudt je diverse applicaties en netwerkcomponenten en verhelpt storingen in apparatuur of programmatuur. Daarnaast neem je het voortouw in automatiseringsvraagstukken en lever je hier waardevolle input in.

Jouw profiel

 • Jij hebt minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding richting IT
 • Jij hebt een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Jij bent communicatief vaardig en kan goed met leveranciers en collega's overweg
 • Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt

Onze organisatie

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je ervaring varieert het salaris tussen de €2.250,- en €3.250,- bruto per maand.

Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel; wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Ophaalbrug - Project