Damsteegt waterwerken -  Voetgangersbrug hout - Header

Houten voetgangersbrug

Al jaren de partner van

Uw partij van advies tot ontwerp en realisatie

Een voetgangersbrug van hout

Onze houten voetgangersbruggen zijn een mooie en functionele oplossing als verbinding over water. Wij zijn als Damsteegt zowel een adviseur als engineer en producent.

Dit zijn de grootste voordelen van een houten brug:

  • Grote bewerkbaarheid
  • Ecologisch materiaal
  • Lage Co2 uitstoot
  • Economisch voordelig

Door de bovenstaande pluspunten kunnen we u garanderen dat een voetgangersbrug van hout een zeer goede keuze is.

De verbinders van morgen

Recente Damsteegt bruggen

Filter
Alles wissen
Categorie
Functie bruggen
Type bruggen
Type damwand
Type steigers & vlonders
Materiaal
Brugdek
Leuning

Vele mogelijkheden

Diverse invullingen

Een houten voetgangersbrug kan op vele manieren worden ontworpen. Wij hebben al vele voetgangersbruggen mogen realiseren waarbij diverse materialen zijn gecombineerd. De brugleuning kan bijvoorbeeld bestaan uit hout in combinatie met staal of de fundering kan uit een ander materiaal bestaan. Onze specialisten zullen kijken welk materiaal het meest functioneel is en en qua vormgeving het best past bij de omgeving van de brug. Klik hier voor meer informatie over het materiaal hout.

Wij zijn geheel materiaal onafhankelijk. We hebben een eigen productie van hout, staal, beton en composiet. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers de beste oplossingen bieden.

 Voetgangersbrug hout - Project

Wij bieden de beste oplossing

Damsteegt realiseert al 30 jaar lang houten voetgangersbruggen. Hier ligt de historie van ons bedrijf. Wij zijn een zeer ervaren en wendbare organisatie die meedenkt met de opdrachtgever. Zo staat er binnen een korte tijd een houten voetgangersbrug die voldoet aan alle wensen en eisen.

Hoe eerder u ons betrekt bij uw vraagstuk hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Damsteegt gaat graag aan de slag om uw geheel te ontzorgen bij de realisatie van uw houten voetgangersbrug.