Al jaren de partner van

Uw partij van advies tot ontwerp en realisatie

Een voetgangersbrug van hout

Onze houten voetgangersbruggen zijn een mooie en functionele oplossing als verbinding over water. Wij zijn als Damsteegt zowel een adviseur als ontwerper en engineer.

Dit zijn de grootste voordelen van een houten brug:

  • Grote bewerkbaarheid
  • Ecologisch materiaal
  • Lange levensduur
  • Weinig onderhoud
  • Economisch voordelig

Door de bovenstaande pluspunten kunnen we u garanderen dat een voetgangersbrug van hout een zeer goede keuze is.

De verbinders van morgen

Recente Damsteegt bruggen

Lijst
Kaart
Filter
Alles wissen
Categorie
Functie bruggen
Type bruggen
Type damwand
Type steigers & vlonders
Materiaal
Brugdek
Leuning

Vele mogelijkheden

Diverse invullingen

Een houten voetgangersbrug kan op vele manieren worden ontworpen. Het hoeft dus niet te betekenen dat ook daadwerkelijk de gehele brug gemaakt is uit hout. Wij hebben al vele voetgangersbruggen mogen realiseren waarbij diverse materialen zijn gecombineerd.

Een brugleuning kan bijvoorbeeld al bestaan uit hout in combinatie met staal. Hiermee wordt er een modern aanzicht gecreëerd. Onze specialisten zullen kijken welk materiaal het meest functioneel is en en qua vormgeving het best past bij de omgeving van de brug.

Wij zijn geheel materiaal onafhankelijk. We hebben een eigen productie van hout, staal, beton en composiet. Zo kunnen wij onze klanten de beste oplossingen bieden.

 Voetgangersbrug hout - Project

Wij bieden de beste oplossing

Damsteegt is een platte en informele organisatie. Waarom dit voordelig is voor onze klanten? We zijn hierdoor zeer wendbaar en gaan zo recht op ons doel af. Zo staat er binnen een korte tijd een houten voetgangersbrug die voldoet aan alle wensen en eisen.

Hoe eerder u ons betrekt bij uw vraagstuk hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Damsteegt gaat graag aan de slag om uw geheel te ontzorgen bij de realisatie van uw houten voetgangersbrug.

De verbinders van morgen

Veelgestelde vragen

Wat doet Damsteegt om voetgangersbruggen veilig en betrouwbaar te houden?

Uiteraard bouwen we met het oog op de toekomst. Veilig en duurzaam. Daarnaast stellen wij een beheer- en onderhoudsplan op om een maximale levensduur te kunnen borgen. Hierin is vastgelegd wanneer we een brug moeten inspecteren en wanneer onderdelen van een brug aan vervanging toe zijn. Ons beheer- en onderhoudsteam is dagelijks op pad om hier uitvoering aan te geven.

Hoelang is de uitvoeringsduur van een voetgangersbrug?

Uiteraard hangt dit af van de omvang, materialisatie en locatie van de brug. In onze productiehallen in Meerkerk, wordt de brug in zijn geheel of in verschillende componenten geprefabriceerd. Wij doen dit in staal, beton, composiet en hout of een combinatie van materialen. Daardoor kunnen wij de uitvoeringsduur en hinder op locatie minimaliseren.