Al jaren de partner van

Passend bij de omgeving

Doordachte realisatie van vaste vlonders

Belangrijke aspecten bij de realisatie van een vaste vlonder zijn de gebruikers en de omgeving. Hierop stemmen wij ons ontwerp ook geheel af. Daarnaast nemen we natuurlijk uw wensen mee in de realisatie.

Door de vaste vlonder af te stemmen op zijn omgeving past de vlonder altijd in het geheel. Naast de vormgeving leggen wij ook de focus op het gebruikersgemak. Bij Damsteegt kunt u terecht voor het gehele traject, van ontwerp tot plaatsing. We horen graag over uw ideeën en wensen.

Materiaal onafhankelijk

Vaste vlonders samenstellen

Door eigen productie van hout, beton, staal en composiet is Damsteegt geheel materiaal onafhankelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat bij elk vraagstuk een unieke oplossing past. Daarom kijken wij geheel neutraal naar de materiaalkeuze voor uw vaste vlonder. Damsteegt gaat voor het best mogelijke resultaat.

Is de keuze gevallen op een houten vlonder? Dan is het belangrijk om te kijken naar de veiligheid. Hout kan namelijk bij diverse weersomstandigheden erg glad worden. Om ongelukken te voorkomen passen wij gripstrippen toe. Hierdoor kan er ondanks het weer altijd veilig gebruik worden gemaakt van de vaste vlonder.

Vaste vlonders Vaste vlonder - Project

Jarenlange ervaring

Damsteegt zit al ruim 30 jaar in het vak. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan en zullen wij voor uw vraagstuk altijd een ideale oplossing vinden.

Wij gaan met passie aan de slag om voor u een vaste vlonder te realiseren. Tijdens het proces houden we u goed op de hoogte. Uit ervaring weten wij dat heldere communicatie leidt tot de beste adviezen en resultaten. Hiermee zorgen we dat uw vlonder naar wens is , zo gaat de vlonder langer mee.

Wij hebben al vele projecten mogen uitvoeren voor aannemers, projectontwikkelaars, de rijksoverheid, provincies, gemeenten en recreatie- en waterschappen. Wij worden ook graag uw partner voor de realisatie van de vaste vlonder. Bekijk ook welke vlonders en steigers wij nog meer realiseren.