Al jaren de partner van

Damsteegt verbindt

Vlonders creëren sfeer

Door het aanleggen van mooie vlonders worden gebieden sfeervoller en is er plek voor recreatie. Wij creëren voor de gebruiker een unieke en praktische beleving. Onze engineers bespreken graag uw wensen en gaan aan de slag om een passende vlonder te realiseren bij de omgeving.

Damsteegt heeft al het materieel en de deskundigheid in huis om het gehele project uit handen te nemen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en onze kwaliteitsambities waarmaken. Tijdens het gehele proces houden wij onze opdrachtgever goed op de hoogte van ontwikkelingen. Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking die leidt tot een prachtig resultaat.

Maatwerkoplossingen

Vlonders passend bij de omgeving

Vlonders zijn een toevoeging aan de inrichting van een gebied. Er worden nieuwe recreatievoorzieningen mogelijk zoals vissen, zwemmen of aan het water zitten. Damsteegt helpt hier graag aan mee. We stemmen de vlonder af op de omgeving en zorgen dat deze geheel veilig in gebruik is.

Lijkt hout het perfecte materiaal voor uw vlonder? Dan zorgen wij ervoor dat ook bij slechtere weersomstandigheden de vlonder veilig betreden kan worden. Neerslag zorgt ervoor dat houten vlonders glad kunnen worden. Door gripstrippen op het hout toe te passen wordt de gladheid tegengegaan. Bij elke stap is er goede grip.

Vlonderpaden

Wij leggen ook gehele vlonderpaden aan. Vlonderpaden maken het mogelijk om nieuwe routes te creëren zonder het gebied aan te tasten. Wandelaars of andere gebruikers lopen als het ware boven de natuur wat zorgt voor een bijzondere ervaring. Vlonderpaden kunnen zowel over het water als over land gerealiseerd worden.

Vlonders Vlonderpaden - Project

Materiaal onafhankelijk

Door eigen productie van hout, beton, staal en composiet is Damsteegt een totaal materiaal onafhankelijke partij. Wij vinden voor uw vraagstuk de best passende materialen en combinaties hiervan.

Doordat wij al jaren in het vak zitten en elk jaar 400+ projecten afleveren weten wij als geen ander welke oplossingen het meest geschikt zijn voor onze opdrachtgevers. Door de passie die wij hebben voor ons vak kijken we ernaar uit om ook voor u aan de slag te gaan.

Lijkt Damsteegt de ideale partij voor de realisatie van uw vlonder(s)? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.