Damsteegt waterwerken -

Stuwen

Al jaren de partner van

Waterpeil regulatie

Onze stuwen

Een stuw is een uitstekende oplossing voor het reguleren van het waterpeil. Als Aannemersbedrijf Damsteegt ontwerpen, produceren en realiseren we deze civieltechnische bouwwerken ten behoeve van waterregulatie.

Wij doen dit voor diverse opdrachtgevers, zoals waterschappen, gemeentes, projectontwikkelaars en aannemers. Door onze ruime ervaring leveren wij topkwaliteit. Uiteraard gaan wij ook voor u graag aan de slag.

Maatwerkoplossingen

Een stuw realiseren

Damsteegt realiseert maatwerk stuwen. Elke opdracht is anders en vraagt om een unieke uitvoering. Zo zetten wij  een stuw neer die volledig aansluiten op uw vraagstuk.

Onze ontwerpers en engineers kijken wat voor soort stuw het best zijn functie zal vervullen. Hiernaast worden uw wensen nauwkeurig meegenomen zodat we straks samen tevreden zijn over het eindresultaat.

Door open communicatie en specialisme zorgt Damsteegt ervoor dat verassingen bij de uitvoering achterwege worden gelaten. Voor het gehele proces van ontwerp tot realisatie van stuwen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn uw volledige partner

Misschien bent u al bekend met eisen waaraan de stuwen eventueel dienen te voldoen. Maar het kan ook zijn dat hier nog geen duidelijk beeld van is. In beide gevallen helpen wij u graag verder. U bent voor de realisatie van stuwen op alle vlakken bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat die perfecte stuw er straks ook staat.

Stuwen

De beste materiaalkeuze

Er zijn traditionele materialen voor het bouwen van een stuw. Een voorbeeld hiervan is beton. Tegenwoordig voeren wij stuwen ook uit in composiet. We dragen daarmee bij aan de reducering van de ‘total cost of ownership’ (TCO) van de stuwdam. Dit materiaal heeft een lange levensduur en vraagt om weinig onderhoud.

Alle materialen die wij gebruiken worden toegepast in onze bedrijfshallen. We zijn compleet materiaal onafhankelijk en verzekeren u ervan dat wij alleen gebruik maken van de best passende keuzes voor het realiseren van uw stuwdam(men).