Damsteegt waterwerken -  Recreatieve kunstwerken - Header

Recreatieve kunstwerken

Al jaren de partner van

Eindeloze mogelijkheden

Recreatieve kunstwerken door Damsteegt

Op zoek naar een bedrijf voor het realiseren van recreatieve kunstwerk(en)? Dan is Damsteegt de partij voor u. Wij denken graag met u mee over de vormgeving en samenstelling van het recreatieve kunstwerk. Samen zetten we een uniek resultaat neer.

Damsteegt heeft al voor diverse opdrachtgevers een recreatief kunstwerk mogen realiseren. Dit zijn zeer uiteenlopende projecten. Deel uw wensen en ideeën met ons, wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Uitkijkpunten

Veel van de recreatieve kunstwerken die we realiseren vallen onder de categorie uitkijkpunt. Dit kan een uitkijkpunt zijn om van het uitzicht te genieten of bijvoorbeeld een vogeluitkijkpunt om vogels te spotten.

Specials

Naast civieltechnische kunstwerken en uitkijkpunten kunnen we nog veel meer realiseren, we noemen dit de ‘specials’. Een van deze specials is de recent gerealiseerde reclamemast op steenworp afstand van ons bedrijf. Eerder realiseerde we de ‘waterjump’ in Brouwersdam.

 -

Eigen engineersafdeling

Damsteegt heeft een professionele engineersafdeling die bestaat uit diverse constructeurs en tekenaars. Zij kunnen het ontwerp voor uw recreatieve kunstwerk zowel 2D als 3D uitwerken. Zo ontstaat er een helder beeld over het eindresultaat en kunnen we deze geheel naar wens opleveren.

Damsteegt heeft alles in huis om uw recreatieve kunstwerk zowel te ontwerpen, produceren en plaatsen. Doordat wij onafhankelijk zijn en zelf het gehele proces uitvoeren kunnen we onze hoge kwaliteitsambities waarmaken voor onze opdrachtgevers.

Compleet materiaal onafhankelijk

Wij hebben een productie van beton, composiet, hout en staal. Ook is een combinatie van diverse materialen een optie voor de realisatie van uw recreatieve kunstwerk. We zullen samen kijken welke materialen het meest geschikt zijn voor uw soort kunstwerk en welke het best aansluiten op de gewenste uitstraling.

Benieuwd of Damsteegt iets voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen over ons realisatieproces van recreatieve kunstwerken? Onze deskundigen staan u graag te woord. Wij kijken er naar uit om over uw ideeën te horen.