Al jaren de partner van

Eindeloze mogelijkheden

Recreatieve kunstwerken door Damsteegt

Op zoek naar een bedrijf voor het realiseren van recreatieve kunstwerk(en)? Dan is Damsteegt de partij voor u. Wij denken graag met u mee over de vormgeving en samenstelling van het recreatieve kunstwerk. Samen zetten we een uniek resultaat neer.

Damsteegt heeft al voor diverse opdrachtgevers een recreatief kunstwerk mogen realiseren. Zoals de uitkijk- / wachttorens die in het Matilo park staan. Een compleet ander recreatief kunstwerk is de Brouwersdam Waterjump in het Grevelingmeer.

Zoals u ziet kunt u bij Damsteegt voor zeer uiteenlopende recreatieve kunstwerken terecht. Deel uw ideeën en wensen met ons, wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

De verbinders van morgen

Recente Damsteegt projecten

Filter
Alles wissen
Categorie
Functie bruggen
Type bruggen
Type damwand
Type steigers & vlonders
Materiaal
Brugdek
Leuning

Damsteegt is uw expert

Eigen engineersafdeling

Damsteegt heeft een professionele engineersafdeling die bestaat uit diverse constructeurs en tekenaars. Zij kunnen het ontwerp voor uw recreatieve kunstwerk zowel 2D als 3D uitwerken. Zo ontstaat er een helder beeld over het eindresultaat en kunnen we deze geheel naar wens opleveren.

Damsteegt heeft alles in huis om uw recreatieve kunstwerk zowel te ontwerpen, produceren en plaatsen. Doordat wij onafhankelijk zijn en zelf het gehele proces uitvoeren kunnen we onze hoge kwaliteitsambities waarmaken voor onze opdrachtgevers.

 Recreatieve kunstwerken - Project

Compleet materiaal onafhankelijk

Wij hebben een productie van beton, composiet, hout en staal. Ook is een combinatie van diverse materialen een optie voor de realisatie van uw recreatieve kunstwerk. We zullen samen kijken welke materialen het meest geschikt zijn voor uw soort kunstwerk en welke het best aansluiten op de gewenste uitstraling.

Benieuwd of Damsteegt iets voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen over ons realisatieproces van recreatieve kunstwerken? Onze deskundigen staan u graag te woord. Wij kijken er naar uit om over uw ideeën te horen.