Al jaren de partner van

Effectief en efficient bouwen

Prefab houten brug

Bij Damsteegt laat u een houten brug bouwen volgens de prefab methode. Wat dit precies inhoudt? Dat de houten brug, voor hoever het mogelijk is, al in onze werkplaats wordt opgebouwd. Vervolgens zorgen onze specialisten voor een feilloze verplaatsing van uw brug naar de locatie.

Een prefab houten brug zorgt voor maximale beperking van:

  • Verkeershinder
  • Overlast bij omwonenden
  • De realisatietijd

Wij zijn ervan overtuigd dat de keuze voor een prefab houten brug zeer effectief en efficiënt is en het voor de beste kwaliteit zorgt. U ook? Damsteegt is al 25 jaar de specialist in houten bruggen met meer dan 2100 gerealiseerde prefab houten bruggen. Wij helpen u graag verder met de realisatie.

De verbinders van morgen

Recente Damsteegt projecten

Filter
Alles wissen
Categorie
Functie bruggen
Type bruggen
Type damwand
Type steigers & vlonders
Materiaal
Brugdek
Leuning

Van ontwerp tot onderhoud

De mogelijkheden bij Damsteegt

Onze engineersafdeling gaat graag aan de slag met het ontwerp en de realisatie van uw prefab houten brug. Wij kijken naar de locatie en gebruiker van uw toekomstige brug. Hierop baseren we wat voor type brug het meest geschikt is en hoe deze het best kan worden vormgegeven.

Naast hout kan er gekozen worden om ook een ander materiaal toe te voegen. Op deze manier wordt er een brug samengesteld die zo functioneel mogelijk is. Hierin zal u door onze ontwerpers begeleid worden. Zij gaan ook aan de slag met het design. Zo hebben wij de afgelopen jaren bruggen gerealiseerd in verschillende stijlen. Denk aan modern, strak of landelijk.

Kijk hier voor meer informatie over houtsoorten en ontwerp voor uw prefab houten brug.

Onderhoudsplan: Wij zijn er ook voor nazorg

Damsteegt stopt niet bij de realisatie. Wij nemen namelijk ook de nazorg van uw prefab houten brug op ons. Dit doen we aan de hand van een onderhoudsplan. Zo bent u verzekerd van een verzorgde en veilige brug.

In het onderhoudsplan staat onder andere wanneer er een inspectie plaatsvindt en of het al tijd is voor vervanging van een brugonderdeel. Onze reinigingsdienst reinigt de houten bruggen die wij in onderhoud hebben. Na het reinigen worden de bruggen geïnspecteerd. Met deze maatregel verlengen wij de levensduur van houten bruggen en blijft uw brug netjes en betrouwbaar.

Heeft u nog vragen over onze prefab houten bruggen? Of betreft een ander onderwerp? Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan. Neem gerust contact op.