Over Damsteegt

Al jaren de partner van

Over Damsteegt waterwerken

Samen mooie projecten realiseren

Waar wij echt energie van krijgen? De beste oplossing vinden voor uw civieltechnische vraagstuk. Met passie voor het werk realiseren wij voor u hét civiele kunstwerk vanuit onze expertise en innovativiteit voor nu en de toekomst.

Multidisciplinaire uitdagingen in de civiele techniek vragen om een integrale aanpak. Dit is exact wat Damsteegt aanbiedt. Wij zijn uw volledige partner, van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Voor onze opdrachtgevers zijn de voordelen hiervan groot:

  • Duurzame oplossingen
  • Hoge snelheid, ook met schakelen
  • Kosten efficiënt
  • Materiaalonafhankelijk

Als gevolg van onze sterke focus op milieu en kwaliteit hebben wij diverse certificaten in ons bezit. Bekijk ze hier.

Onze opdrachtgevers

Kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en tevreden klanten vormen de basis om plezierig zaken te doen. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen elke opdrachtgever de gewenste oplossing te vinden.

Wie onze opdrachtgevers zijn? De rijksoverheid, provincies, gemeenten, recreatie- en waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars. Hoe eerder wij bij uw vraagstuk betrokken worden, hoe beter wij tot ons recht komen.

Kennismaken

Geschiedenis

1992

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. is opgericht in 1992 als eenmanszaak in Hoogblokland. Hier werd 6 jaar lang een locatie gehuurd van waaruit de bedrijfsactiviteiten plaatsvonden.

1997

In 1997 kocht Gerrit Damsteegt een oude boerderij aan de Bazeldijk 86 in Meerkerk. Deze locatie met overdekte productiefaciliteiten werd in de loop der jaren grondig verbouwd. Inmiddels hebben we beschikking over 35.000m2 buitenterrein waar we veel materiaal voorradig houden.

Dochterondernemingen

Vanaf 1997 zijn wij als bedrijf gaan specialiseren in de toepassing van hout, staal, beton en composiet. Hierna is Aannemersbedrijf Damsteegt uitgebreid met dochterondernemingen als Composite Structures B.V., Gripstrip B.V. en Zederik Bouw.

Samenwerking

Tevens zijn er diverse samenwerkingsverbanden ontstaan. Met Beens Groep zijn kennis en krachten gebundeld in Stadsmuren B.V. Vanuit dit samenwerkingsverband wordt gewerkt aan het herstel van binnenstedelijke kademuren in Utrecht.

De samenwerking met Sky-Infra zorgt voor een grote slagkracht in de uitvoering van grondwerk, riolering, asfalt, bestrating en cultuurtechniek.

2016

In 2016 onderstreepte de bouw van een nieuw pand aan de Duurzaamheidsring in Meerkerk dat Aannemersbedrijf Damsteegt de status van ‘dorpse-aannemer’ definitief ontgroeid is. In dit pand is het kantoor gevestigd, samen met 6000 m² extra overdekte productiefaciliteiten; een mooie aanvulling op de bestaande locatie aan de Bazeldijk.

Volg een rondleiding

Alle afbeeldingen (14)