Al jaren de partner van

Over Damsteegt waterwerken

Samen mooie projecten realiseren

Waar wij echt energie van krijgen? De beste oplossing vinden voor uw civieltechnische vraagstuk. Met passie voor het werk realiseren wij voor u hét civiele kunstwerk vanuit onze expertise en innovativiteit voor nu en de toekomst.

Multidisciplinaire uitdagingen in de civiele techniek vragen om een integrale aanpak. Dit is exact wat Damsteegt aanbiedt. Wij zijn uw volledige partner, van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Voor onze opdrachtgevers zijn de voordelen hiervan groot:

  • Onafhankelijk van derden
  • Hoge snelheid, ook met schakelen
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Materiaal onafhankelijk door eigen productie

Aangezien wij ons focussen op milieu en kwaliteit hebben wij diverse certificaten in ons bezit. Bekijk ze hier.

Onze opdrachtgevers

Kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en tevreden klanten vormen de basis om plezierig zaken te doen. Wij dragen deze zaken dan ook hoog in het vaandel en helpen elke opdrachtgever de gewenste oplossing te vinden.

Wie onze opdrachtgevers zijn? De rijksoverheid, provincies, gemeenten, recreatie- en waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars. Hoe eerder wij bij uw vraagstuk betrokken worden, hoe beter wij tot ons recht komen.

Kennismaken

Geschiedenis

CE-Ester machines keuren -  -

1992

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. is opgericht in 1992 als eenmanszaak. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming die dagelijks met circa 125 medewerkers diverse grond-, weg- en waterbouw projecten realiseert.

CE-Ester machines keuren -  -

1997

In 1997 zijn wij met ons kantoor en werkplaats neergestreken aan de Bazeldijk 86 te Meerkerk. In de daaropvolgende jaren hebben we onze overdekte productiefaciliteiten hier fors uitgebreid en hebben we beschikking over 35.000m2 buitenterrein waar we veel materiaal voorradig houden.

CE-Ester machines keuren -  -

2016

In februari 2016 hebben wij aanvullend daarop een moderne bedrijfshal gerealiseerd aan de Duurzaamheidsring 320. Naast de kantoorfunctie hebben we daar ook de beschikking gekregen over ca. 6000m2 extra overdekte productiefaciliteiten.

Volg een rondleiding

Damsteegt -
Damsteegt -
Damsteegt -
Alle afbeeldingen (15)