Damsteegt waterwerken -  Integraalbrug - Header

Integraalbrug

Al jaren de partner van

Damsteegt adviseert, realiseert en onderhoudt

De ideale integraalbrug

De integraalbrug kan een brug of een viaduct zijn. Dit is afhankelijk van het feit of deze over het water of over het land is aangelegd. Het kenmerk van een integraalbrug is dat het wegdek en de onderliggende constructie naadloos op elkaar zijn aangesloten, ze bestaan dus eigenlijk uit één stuk. Vaak is dit niet het geval bij andere bruggen, waar dan een voeg zit tussen het brugdek en de constructie.

De integraalbrug wordt vaak uitgevoerd in een combinatie van staal en beton, omdat dit veel draagvlak heeft.

Het ontwerpen van de brug vraagt om expertise aangezien het geheel uiteindelijk uit één stuk gevormd moet zijn. Het voordeel is wel dat de integraalbrug minder onderhoud nodig heeft door deze toepassing.

Damsteegt verbindt

Een passende brug op iedere plaats

Damsteegt heeft ervaring met het toepassen van integraalbruggen op verschillende plaatsen.

We bekijken of deze brug past in de omgeving en we houden hierbij rekening met de gebruikers van de brug. Dit is belangrijk, omdat we u zo kunnen adviseren over de meest passende brug.

Vervolgens gaan we over tot het ontwerp en daarna de uitvoering. Uiteraard betrekken we u in dit proces. Wij realiseren jaarlijks meer dan 400 bruggen per jaar, dus we hebben de nodige ervaring. Daarom kunnen we u helpen in iedere situatie. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Brugadvies door Damsteegt

Uiteindelijk kunt u bij Damsteegt terecht voor de gehele realisatie. De materialen, het ontwerp, het advies en het belangrijkste: de uitvoering. Wij werken graag met u samen en zijn uw betrouwbare partner voor het bouwen van de juiste brug. Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Integraalbrug Integraalbrug - Project

De materiële productie

In onze moderne bedrijfshallen produceren we diverse materialen en passen deze ook toe. Ook de materialen voor de integraalbrug, staal en beton, passen we hier toe. Daarnaast doen we hier ook toepassingen met bijvoorbeeld hout en composiet.

Materiaal onafhankelijk

We zijn altijd materiaal onafhankelijk, een fijn idee. Daarnaast weten we precies welke materialen we gebruiken om tot het beste resultaat voor de brug te komen.