Damsteegt waterwerken -

Composiet brug

Duurzaam en onderhoudsvrij

Een brug gemaakt uit composiet

Van voetgangersbruggen tot verkeersbruggen voor zwaar vervoer. Een composiet brug zal u niet teleurstellen. Met een composiet brug wordt een draagconstructie bedoeld die bestaat uit glasvezelversterkte kunststof. Het materiaal is naast duurzaam ook nog eens onderhoudsvrij.

Ondanks dat composiet bruggen nog relatief nieuw zijn, hebben ze al een sterke positie veroverd op de Nederlandse markt. Dit is onder andere te danken aan de lange levensduur maar ook aan de talloze mogelijkheden.

Damsteegt gaat graag aan de slag met de realisatie van uw composiet brug.

Damsteegt levert maatwerk

Composiet brug: Van ontwerp tot onderhoud

Op zoek naar een partij die u geheel ontzorgt? Dan zit u bij Damsteegt goed. Onze eigen engineersafdeling, met ontwerpers en constructeurs, creëren een composiet brug die exact aansluit op uw wensen, de omgeving en gebruiker. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de daadwerkelijke realisatie!

Maar ook hierna zijn we nog niet klaar. Wij nemen namelijk graag het onderhoud voor u uit handen. We zullen een onderhoudsplan opstellen en deze ook beheren. Zo blijft de composiet brug veilig en verzorgd. Inspecties vinden op vooraf bepaalde momenten plaats en onderdelen worden op tijd gerepareerd of vervangen.

Met Damsteegt kiest u voor het complete pakket!

Out of the box en standaard oplossingen

Wij merken dat opdrachtgevers steeds meer vragen om maatwerk. Daarnaast willen wij onze klanten ook graag positief verassen. Een platte en wendbare organisatie als Damsteegt kan hier als geen ander op anticiperen. Wij komen met innovatieve oplossingen waarin onze creativiteit goed naar voren komt.

We beschikken ook over veel standaard ontwerpen die project specifiek aangepast kunnen worden naar wens. Zo blijven kosten van een volledig engineeringstraject buiten beeld.

composiet brug Composiet brug - Project

Kies samen met ons voor duurzaamheid

Of wij wetenschappers zijn? Nee, dat zeker niet. Toch kunnen we allemaal zien dat de wereld om ons heen verandert. De vraag naar grondstoffen neemt toe terwijl de voorraad afneemt. Een situatie waar wij als Damsteegt op een verantwoorde manier mee om willen gaan. Dit doen we door anders te ontwerpen en (delen van) producten en afval (her) te gebruiken als nieuwe grondstof. Zo realiseren wij onze composiet bruggen op een duurzame manier.

Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Klik dan op de link. Als u vragen heeft staan onze experts u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op!