Damsteegt waterwerken -

Realisatie

Al jaren de partner van

Alles zelf in huis

Realiseren van uw civiele kunstwerk

Een van de onderscheidende kenmerken van ons bedrijf is dat we van ontwerp tot en met realisatie alles zelf in huis hebben. Ons personeel is vakkundig, deskundig en zeer ervaren. Daarnaast beschikken ze over de juiste papieren en certificaten om (o.a.) bruggen te realiseren.

Damsteegt heeft alles voor de realisatie op locatie in eigen beheer. Eerst transporteren we met onze eigen vrachtwagens het geproduceerde kunstwerk vanaf onze fabriek naar de projectlocatie. Daar aangekomen gaan we aan de slag met onze montageteams en materieel. Onze vrachtwagens werken multifunctioneel en hebben onder andere een autolaadkraan welke speciaal is uitgerust voor ons werk. Damsteegt heeft veel soorten machines in eigen beheer zoals heistellingen, trekkers, rupskranen, mobiele kranen, onderhoudsvoertuigen en meer. Op het land wordt er indien nodig gewerkt met onze rijplaten en/ of draglineschotten om schade te voorkomen aan de ondergrond.

Realisatie vanaf het water

Veel van onze projecten worden gerealiseerd vanaf het water. Door vanaf het water te werken hebben we weinig werkruimte nodig op het land. In een bebouwde omgeving is dit een groot voordeel. Zo hoeven wegen bijvoorbeeld niet afgesloten te worden. Met onze eigen (koppel)pontons creëren we een stabiele werkruimte. Voor sommige projecten ontwikkelen we zelfs maatwerk kraanpontons, zoals bij kademuren Utrecht.

Dit alles zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en onze afhankelijkheid van leveranciers of onderaannemers beperkt is. Alleen op deze manier kunnen we onze hoge kwaliteitsambities waarmaken.

Kennismaken