Al jaren de partner van

Het samenstellen van de perfecte brug

Bruggen architectuur

Damsteegt beschikt over een professionele en ervaren engineeringsafdeling. Deze bestaat uit verschillende tekenaars en constructeurs. Van kleine tot grootschalige en complexe projecten, onze engineers werken voor uw vraagstuk een technisch 2D en 3D ontwerp uit. Ze zijn ook regelmatig te vinden in de productiehallen om hun ontwerpen verder te verfijnen en zo de productiekwaliteit te maximaliseren.

Een creatieve of een standaard oplossing?

Voor beiden zit u bij Damsteegt goed. Wij maken op maat gemaakte bruggen voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar ontwerpen die aansluiten bij de omgeving. Daarnaast kan het ook zijn dat de locatie om een creatieve constructie vraagt. Onze engineers kijken nauwkeurig naar de situatie en uw wensen. Zo realiseren wij een brug passend bij de omgeving, gebruiker en het budget.

Verder beschikt Damsteegt ook over vele standaardoplossingen. Per project zal het ontwerp aangepast worden naar wens. Het voordeel van een standaardoplossing zijn de kosten die bespaard worden door standaard details en geoptimaliseerde, efficiëntere productie en uitvoering.

Verlichting

Verlichting kan veel verschil maken in de uitstraling van een brug. Dit kan dan ook een grote rol spelen in het ontwerp. Wij kunnen brugverlichting voor u realiseren.

Belangrijke aspecten

Deze aspecten vinden wij belangrijk en komen terug in onze bruggen architectuur:

  • Binding met de praktijk; maakbare oplossingen
  • Circulaire ontwerpprincipes
  • 3D modellen
  • Inpassing in de omgeving
  • Oog voor detail

Onze engineers zetten graag alle kwaliteiten in om ook een prachtige oplossing neer te zetten voor uw civieltechnische vraagstuk. Neem gerust contact op en stel uw vragen.

Architectonisch ontwerp

Bent u op zoek naar een speciaal en uniek architectonisch ontwerp? Wij werken samen met verschillende ingenieursbureaus. Tijdens de samenwerking met een ingenieursbureau worden de beste eigenschappen van beide partijen gecombineerd, waardoor een haalbaar én mooi ontwerp ontstaat.

Kennismaken