Al jaren de partner van

Het samenstellen van de perfecte brug

Bruggen architectuur

Damsteegt beschikt over een professionele en ervaren engineeringsafdeling. Deze bestaat uit verschillende tekenaars en constructeurs. Van kleine tot grootschalige en complexe projecten, onze engineers werken voor uw vraagstuk een technisch 2D en 3D ontwerp uit. Ze zijn ook regelmatig te vinden in de productiehallen om hun ontwerpen verder te verfijnen en zo de productiekwaliteit te maximaliseren.

Een creatieve of een standaard oplossing?

Voor zowel beiden zit u bij Damsteegt goed. Wij maken op maat gemaakte bruggen voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een innovatieve oplossing. Daarnaast kan het ook zijn dat de locatie om een creatieve constructie vraagt. Onze engineersafdeling kijkt nauwkeurig naar de situatie en uw wensen. Zo realiseren wij een brug passend bij de omgeving en gebruiker.

Verder beschikt Damsteegt ook over vele standaardoplossingen. Per project zal het ontwerp aangepast worden naar wens. Het voordeel van een standaardoplossing zijn de kosten die bespaard worden doordat er geen volledig engineeringstraject plaatsvindt.

Belangrijke aspecten

Hieronder geven wij aan welke aspecten je terug ziet komen of belangrijk zijn in onze bruggen architectuur:

  • Binding met de praktijk; maakbare oplossingen
  • Circulaire ontwerpprincipes
  • Modulair en demontabel
  • 3D modellen
  • Parametrisch

Onze engineersafdeling zet graag al haar kwaliteiten in om ook een prachtige oplossing neer te zetten voor uw civieltechnische vraagstuk. Neem gerust contact op en stel uw vragen.

Kennismaken