Al jaren de partner van

Vakkundig en professioneel

Onze engineersafdeling

Damsteegt beschikt over een professionele engineersafdeling die bestaat uit meerdere tekenaars en constructeurs. Kleine projecten tot grootschalige complexe projecten worden bij ons technisch uitgewerkt in 3D ontwerpen en productietekeningen. Onze engineers zijn regelmatig in de productiehallen en op locatie te vinden om hun ontwerpen verder te verfijnen en tot een goed realiseerbaar ontwerp te komen. In het ontwerp worden opmerkingen vanuit de uitvoering meegenomen, zo komen we tot een maximaal resultaat.

Zo zorgt Damsteegt ervoor dat uw civiele kunstwerk succesvol en geheel naar wens wordt gerealiseerd. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent ontwerp en engineering? Wij staan u graag te woord.

Ontwerp

Door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van engineering te volgen en toe te passen verkorten wij aanzienlijk de doorlooptijd van onze projecten en verbeteren wij de kwaliteit en uniformiteit.

Verschillende soorten ontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp. Standaardisatie en oplossingen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Standaard ontwerpen zoals, staal, beton, hout, hekwerk etc. Lees hierover meer op onze pagina bruggen architectuur.

Onze ontwerpen komen tot leven in een Augmented Reality of Virtual Reality omgeving. Door in een virtuele omgeving het ontwerp te ervaren kunnen raakvlakken met en inpassing in de omgeving beter beoordeeld worden. Deze techniek kan tevens ingezet worden op het gebied van bewonersparticipatie.

Maatvoeren en uitzetten

Maatvoering is van essentieel belang. Het vormt namelijk de basis voor het succesvol uitvoeren van onze werkzaamheden. Damsteegt heeft ook deze discipline geheel in eigen beheer. We hebben alle middelen en mensen in huis om hier vakkundig mee aan de slag te gaan.

Kennismaken