Damsteegt waterwerken -

Bruggen

Al jaren de partner van

Van ontwerp tot realisatie

Samen realiseren we de perfecte brug

Op zoek naar een partij voor het realiseren van bruggen? Aannemersbedrijf Damsteegt maakt bruggen voor verschillende gebruikers. Of het nu gaat om een voetgangersbrug, fietsbrug of verkeersbrug. Met onze ruime ervaring vinden we samen met u de perfecte oplossing.

De voordelen wanneer u kiest voor Damsteegt:

Over Damsteegt waterwerken

Bruggen passend bij gebruiker en omgeving

Wij zijn dé expert op het gebied van bruggen. Door onze jarenlange ervaring, in zowel productie als uitvoering, kunnen wij u als opdrachtgever voorzien van waardevol advies en de beste oplossing bieden voor uw vraagstuk.

Materiaal onafhankelijk

Een betonnen, composiet, houten of stalen brug. Wij hebben ruime keuze. In onze vijf moderne bedrijfshallen passen wij diverse materialen en combinaties hiervan toe.

Door een ruim assortiment aan te bieden is er altijd een materiaal dat perfect aansluit op de gewenste brug. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor de bruggen die gerealiseerd dienen te worden.

 Prefab brug - Bruggen-project

Gebruiker en omgeving

De belangrijkste punten waarmee rekening moet worden gehouden bij realisatie van bruggen? De omgeving en gebruiker. De omgeving bepaald welke type brug er nodig is. De gebruiker bepaalt daarentegen weer welke functie de brug krijgt en wat voor belasting deze dient te dragen.

Uiteindelijk worden de beste opties gefilterd waardoor er een passende brug gerealiseerd wordt.

Design van de brug

Bij de ene opdrachtgever zal het design een belangrijkere rol spelen dan bij de ander. Wij vinden het belangrijk dat de brug op zijn minst past bij de omgeving waarin het zich bevindt. Maar wij zijn er ook van overtuigd dat een brug iets kan toevoegen aan een locatie. Dan bedoelen we op het gebied van sfeer en uitstraling. Bruggen met een uniek design behoren daarom ook zeker tot de opties bij Damsteegt.

Strak, chique, speels, natuurlijk of landelijk zijn stijlen die u onder andere terugvindt bij door ons gerealiseerde bruggen.

 Bruggen-Project

Veilig en betrouwbaar door onderhoud

Als Damsteegt ontzorgen we u geheel door het opstellen en beheren van een onderhoudsplan. Op vastgelegde momenten komen we de brug inspecteren. In het plan staat ook wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn. Zo zorgen wij ervoor dat de brug elk moment veilig gebruikt kan worden.

Goede samenwerking leidt tot het beste resultaat

Kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en tevredenheid vormen de basis bij plezierig zaken doen. Wij dragen deze zaken dan ook hoog in het vaandel en helpen elke opdrachtgever de gewenste oplossing te vinden.

Dit doen we onder andere voor de rijksoverheid, provincies, gemeenten, recreatie- en waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars. Hoe eerder wij bij uw vraagstuk betrokken worden, hoe beter wij onze ruime ervaring kunnen inzetten om uw project een succes te maken.