Al jaren de partner van

Diverse toepassingen

Beweegbare bruggen realiseren wij voor u

Het ontwerpen, produceren en realiseren van een beweegbare brug vraagt om expertise. En die hebben wij in huis. Aannemersbedrijf Damsteegt realiseerde al vele beweegbare bruggen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Een beweegbare brug biedt de mogelijkheid schepen vrije doorvaart te geven die anders niet onder de brug door zouden kunnen passeren.

De verbinders van morgen

Recente Damsteegt projecten

Lijst
Kaart
Filter
Alles wissen
Categorie
Functie bruggen
Type bruggen
Type damwand
Type steigers & vlonders
Materiaal
Brugdek
Leuning

Damsteegt is uw specialist

Samen de ideale brug realiseren

Aannemersbedrijf Damsteegt heeft ervaring met de engineering, productie en realisatie van ophaalbruggen, draaibruggen, klapbruggen en basculebruggen. Indien gewenst op afstand bediend, voorzien van detectiesystemen en CE- keurmerk.

Beweegbare bruggen Beweegbare brug - damsteegt

Materiaalonafhankelijkheid

Aangezien wij als Damsteegt materiaalonafhankelijk ontwerpen en produceren zijn wij in staat voor ieder project een passende oplossing te creëren.

De verbinders van morgen

Veelgestelde vragen

Wat doet Damsteegt om bruggen veilig en betrouwbaar te houden?

Uiteraard bouwen we met het oog op de toekomst. Veilig en duurzaam. Daarnaast stellen wij een beheer- en onderhoudsplan om een maximale levensduur te kunnen borgen. Hierin is vastgelegd wanneer we een brug moeten inspecteren en wanneer onderdelen van een brug aan vervanging toe zijn. Ons beheer- en onderhoudsteam is dagelijks op pad om hier uitvoering aan te geven.

Hoelang is de uitvoeringsduur van een brug?

Uiteraard hangt dit af van de grootte van de brug. Echter, in onze productiehallen in Meerkerk wordt de brug in zijn geheel of in verschillende onderdelen geprefabriceerd. Dit kan in staal, beton, composiet en/of hout, of een combinatie van materialen. Daardoor kunnen wij de uitvoeringsduur op locatie minimaliseren.

Door ons eigen materieel en ervaren personeel zijn we klaar voordat u het in de gaten heeft. Bovendien ondervindt u door deze werkmethode in veel gevallen geen hinder.